Jump to content
The library informs: Om du bara lånar böcker digitalt behöver du göra ett fysiskt lån ibland, annars kommer ditt lånekonto att tas bort efter två år. Om du inte har möjlighet att besöka biblioteket kan du kontakta oss för hjälp.
Cover for Frigör kraften! Med värdebaserat ledarskap
Isbn: 978-91-7577-370-4
Publisher: Idus förlag
Category:
Education Psychology
Accessible since: January 2017

E-book

Frigör kraften! Med värdebaserat ledarskap

ENGAGEMANG, ARBETSGLÄDJE OCH GEMENSAMMA MÅL Är det inte i ett sådant sammanhang vi alla vill vara? Och det bästa av allt är att det leder till ökad produktivitet, högre effektivitet och mer lönsamhet. Genom att växa och utveckla företaget genom ett mänskligt perspektiv blir ni en hållbar och framgångsrik aktör att räkna med framöver.

Madeleine Åsbrink och Björn Åsbrink har lång erfarenhet av att leda och utveckla affärsverksamheter och av att leda processer på individ- och gruppnivå. Genom att kombinera sitt kunnande har de tagit fram ett unikt sätt att arbeta med företagsutvecklingen. För att få ut maximal effekt av alla ansträngningar gäller det att både de mjuka och de hårda faktorerna är på plats. På ett enkelt och rättfram sätt beskriver de hur ni ska gå till väga för att lyckas.

Madeleine Åsbrink har lång vana att leda processer och av att arbeta med att skapa en sund och stark företagskultur. Hon är en sann inspiratör, professionell föreläsare, inspirerande utbildare och författare till sex böcker. Björn Åsbrink har över 20 års praktisk erfarenhet av att hjälpa företag att lyckas med sina förändringsinitiativ. Han kombinerar sin spetskompetens inom verksamhetsutveckling med lång erfarenhet av att leda organisationer i förändring.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone