Jump to content
The library informs: Om du bara lånar böcker digitalt behöver du göra ett fysiskt lån ibland, annars kommer ditt lånekonto att tas bort efter två år. Om du inte har möjlighet att besöka biblioteket kan du kontakta oss för hjälp.
Cover for Den tredje mannen
Isbn: 978-87-1195-447-8
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: February 2018
Narrator: Håkan Julander
Length: 7 hours 38 minutes

Audiobook

Den tredje mannen

Det börjar som ett rutinärende. En man hittas avliden i sin bil i Östhammar i norra Uppland. Troligen självmord. Men när poliserna på plats uppmärksammar att det ligger ett kuvert i vindrutan, adresserat till kriminalkommissarie Stig Edqvist på Palmeutredningen, börjar de ana oråd.
När poliserna Kenneth Klintman och Lisa Norén öppnar brevet är de lyckligt ovetande om vad som väntar. Snart inleds en spiral av våld och förvecklingar som leder in i en värld de inte visste fanns och gärna hade fortsatt varit ovetande om …

Ulf Broberg (född 1954) är författare och frilansjournalist. Han har skrivit ett tiotal böcker, både kriminalromaner och facklitteratur, och var tidigare radiojournalist på Sveriges Radio.

"Mycket bra och trovärdig är skildringen av polisens arbete […] Ulf Broberg har sin egen stil och jag gillar den." – Uppsala Nyheter        


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone