Jump to content
The library informs: Om du bara lånar böcker digitalt behöver du göra ett fysiskt lån ibland, annars kommer ditt lånekonto att tas bort efter två år. Om du inte har möjlighet att besöka biblioteket kan du kontakta oss för hjälp.
Cover for Gruppen som grogrund: en arbetsmetod som utvecklar
Isbn: 978-87-2624-530-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
Education
Accessible since: May 2020

E-book

Gruppen som grogrund: en arbetsmetod som utvecklar

"Det är i skolan som framtiden byggs. Av våra barn.
Vi som arbetar med barn, vi vidrör framtiden."

I "Gruppen som grogrund", en av de viktigaste böckerna för pedagoger, ges verktyg för hur man kan arbeta med personlighetsutvecklande övningar med barn i grupp Metoden presenteras, tillsammans med tydliga exempel från verkligheten. Olika övningar finns också tillhanda, som kan anpassas och varieras efter grupp och situation.

Syftet med metoden är att hjälpa barn att hitta en egen identitet, öka sitt självförtroende och känna trygghet. I gruppen utvecklas en positiv atmosfär, som hjälper barnen att känna sig accepterade.

"Gruppen som grogrund" vänder sig främst till pedagoger som som arbetar med barngrupper i förskolan samt låg-, och mellanstadiet.

Gunilla O. Wahlström är en välkänd och högt uppskattad författare, föreläsare och pedagog. Wahlström är i grunden lågstadielärare, utöver detta har hon även utbildat sig i konflikthantering och psykosociala arbetssätt.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone