Jump to content
The library informs: Om du bara lånar böcker digitalt behöver du göra ett fysiskt lån ibland, annars kommer ditt lånekonto att tas bort efter två år. Om du inte har möjlighet att besöka biblioteket kan du kontakta oss för hjälp.
Cover for De vackra döda
Isbn: 978-91-7893-666-3
Publisher: Modernista
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: July 2020
Narrator: Mimmi Kandler
Length: 10 hours 27 minutes

Audiobook

De vackra döda

»Belinda Bauer har en alldeles egen ton, en obönhörligt tickande katastrofklocka.« Lotta Olsson, DN

»Nervkramande och beroendeframkallande.« Anna Jansson, BTJ

Eve Singer är beroende av döden. Hennes karriär som kriminalreporter på TV är på väg att dala, och hon är beredd att ta till nästan vilka medel som helst för att tillfredsställa sin blodtörstiga publik.
Mördaren är också beroende av döden. Inte nog med att han fortsätter att döda. Han tillkännager dessutom sina makabra framträdanden i förväg, i syfte att visa upp döendets skönhet för världen.
När mördaren tar kontakt med Eve får hon den chans hennes karriär behöver: en unik möjlighet att vara först på plats när landets mest jagade mördare slår till nästa gång. Men snart inser hon att mördaren har två besattheter – och att hon är den andra…

BELINDA BAUER växte upp i England och Sydafrika och bor i dag i Wales. Hennes debutroman, Mörk jord, belönades med deckarvärldens mest prestigefyllda pris, The CWA Gold Dagger, som delas ut av brittiska Crime Writers’ Association. Hon har även belönats med The Dagger in the Library för sitt samlade författarskap. I Sverige har Belinda Bauer nominerats fyra gånger till priset för Årets bästa översatta kriminalroman av Svenska Deckarakademin.

»En suverän spänningsroman.« The Times

»Belinda Bauer är verkligen en thrillerdrottning. Ett exceptionellt författarskap.« Sunday Times

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone