Jump to content
The library informs: Om du bara lånar böcker digitalt behöver du göra ett fysiskt lån ibland, annars kommer ditt lånekonto att tas bort efter två år. Om du inte har möjlighet att besöka biblioteket kan du kontakta oss för hjälp.
Cover for Jag tänker ofta på pingviner
Isbn: 978-87-2657-716-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels
Accessible since: July 2020

E-book

Jag tänker ofta på pingviner

Äntligen sitter Monika på ett flyg mot Nya Zeeland, sin stora flygrädsla till trots. Där, på andra sidan jordklotet, väntar sonen Patrik. Han vill presentera henne för någon särskild – det var så han skrev. Men var det inte något konstigt med hans meddelande? Eller är det bara som hon inbillar sig?

Vid ankomsten i Nya Zeeland får Monika sitt livs chock - Patrik är försvunnen! Ingen vet egentligen vad som hänt och polisen befarar det värsta. Men Monika har något som inte polisen har: en mors magkänsla. Tillsammans med en väninna ger hon sig av för att själv söka efter sonen. Någonstans därute finns han vid liv – och hon måste hitta honom.

"Jag tänker ofta på pingviner" är en spännande mysdeckare som tar läsaren på en resa från Limhamns fiskebodar till Otagohalvöns pingvinfyllda stränder.


Marianne Stalbohm-Stieger, född 1937, är en tysk-svensk författare och pensionerad lärare. Tillsammans med sin mamma och tre syskon anlände hon till Sverige som flykting år 1948. Idag bor hon i Limhamn och är engagerad i freds- och miljöfrågor. Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone