Jump to content
The library informs: Om du bara lånar böcker digitalt behöver du göra ett fysiskt lån ibland, annars kommer ditt lånekonto att tas bort efter två år. Om du inte har möjlighet att besöka biblioteket kan du kontakta oss för hjälp.
Cover for Den skyldige står inte ensam
Isbn: 978-87-2654-864-8
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels
Accessible since: August 2020

E-book

Den skyldige står inte ensam

Anna Hägglund har arbetat som socialsekreterare i elva år när hon träder in i trapphuset. Vid det här laget är hon van vid stanken. Men just idag är det något som är fel – riktigt fel. I lägenheten på andra våningen hittar hon den unge Axel, liggandes i fosterställning på soffan. Han är iskall och alldeles stel. Han är död.

På Länskrim får kommissarie Petra Wind ett samtal från sin särbo Anna och åker genast ut till lägenheten. Det verkar uppenbart att dödsorsaken är en mix av alkohol och läkemedel. Men Anna är helt säker på att Axel aldrig skulle blanda på det viset - dessutom har flera liknande dödsfall inträffat i området. Varför dör det plötsligt så många ungdomar i staden? Och vem är det egentligen som ligger bakom den fruktansvärda trenden?

"Den skyldige står inte ensam" är en kriminalroman som delvis baserats på verkliga händelser.


Tommy Åberg är en svensk författare från Karlskrona som även är verksam som journalist och inom socialt arbete. Debutromanen "Den skyldige står inte ensam" utkom år 2007.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone