Jump to content
The library informs: Om du bara lånar böcker digitalt behöver du göra ett fysiskt lån ibland, annars kommer ditt lånekonto att tas bort efter två år. Om du inte har möjlighet att besöka biblioteket kan du kontakta oss för hjälp.
Cover for Ödets timme
Isbn: 978-91-7893-965-7
Publisher: Modernista
Category:
Fantasy & Sci-Fi
Accessible since: November 2020
Narrator: Ove Ström
Length: 12 hours 26 minutes

Audiobook

Ödets timme

ÖDET FÖRDE DEM SAMMAN, NU KOMMER DET ATT SPLITTRA DEM.

»Jag älskade den!« Marie Lu, författare till Legend-trilogin

Cyra och Akos måste fullfölja sina öden. En gång fördes de samman, nu måste de skiljas åt. Akos är förälskad i Cyra och kommer att dö i tjänst hos hennes familj.
När Cyras pappa, den själlöse tyrannen Lazmet Noavek, gör anspråk på Shotets tron tycks slutet närmare än någonsin för Akos. Och när Lazmet startar ett barbariskt krig är både Cyra och Akos beredda att göra vad som helst för att stoppa honom.
Cyra kan tvingas mörda den man som sägs vara – men kanske inte är – hennes pappa. Akos kan tvingas ta sitt eget liv. Båda kommer att upptäcka att ödet styr dem i en oväntad riktning.

VERONICA ROTH är den amerikanska succéförfattaren till Divergent-trilogin, som hittills sålt i över 40 miljoner exemplar världen över. Ödets timme är den andra och avslutande delen i den berättelse som inleddes med Dödens märken. En svindlande, magisk historia om hopp och motstånd, i en värld styrd av ödet.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone