Jump to content
The library informs: Om du bara lånar böcker digitalt behöver du göra ett fysiskt lån ibland, annars kommer ditt lånekonto att tas bort efter två år. Om du inte har möjlighet att besöka biblioteket kan du kontakta oss för hjälp.
Cover for Tyst partner
Isbn: 978-87-2650-399-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: November 2020
Narrator: Håkan Mohede
Length: 11 hours 10 minutes

Audiobook

Tyst partner

Marcus Ericsson är aktieförvaltare på Camelot Investment Management och kantar sin vardag med ett prestigefyllt leverne längs Stureplan. På dagtid jobbar han hårt på kontoret med bästa läge, för att under kvällstid gå på restauranger och barer tillsammans med kollegan och den nära vännen Fredrik. Sturehof har blivit som ett andra hem för dem båda och de njuter av att bli igenkända, vara omringade av kvinnor och gå loss på uteställena.

Men plötsligt en dag förändras allt. Marcus vaknar på morgonen och möts av en omvälvande nyhetsartikel som talar om för honom att Fredrik tagit sitt liv under natten. På bara några sekunder förvandlas Marcus drömlika tillvaro till en mardröm och han dras in i en livsfarlig härva där ingenting är vad det ser ut att vara.

Henrik Molin är en svensk författare, född 1975 i Dorotea. Han är bosatt i Monaco. Han har arbetat inom finans- och bankvärlden sedan 1995 och är även grundare av teknologiföretaget Physitrack. Hans mest kända romaner är Tyst partner, Tyst vittne, Fristad och Domen.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone