Jump to content
The library informs: Om du bara lånar böcker digitalt behöver du göra ett fysiskt lån ibland, annars kommer ditt lånekonto att tas bort efter två år. Om du inte har möjlighet att besöka biblioteket kan du kontakta oss för hjälp.
Cover for Lisa Nowak: En försmådd astronauts vrede
Isbn: 978-87-2668-584-8
Publisher: Saga Egmont
Category:
Memoirs & Biography True Crime
Accessible since: December 2020
Narrator: Hans Bergqvist
Length: 17 minutes

Audiobook

Lisa Nowak: En försmådd astronauts vrede

Lisa Nowak, högt ansedd astronaut, sätter sig i sin bil, spänner upp ögonen och kör sträckan Houston till Orlando. Fjorton timmar senare, knappt utan mat eller toalettstopp, är hon framme, beredd att göra upp med kvinnan som i hennes ögon står i vägen för hennes och kollegan Bill Oefeleins eviga kärlek. En snabb titt ner i hennes bagage ger sken om illabådande intentioner: förutom kontanter kan man hitta en hammare, en fällkniv, latexhandskar och Colleen Shipmans, den romantiska rivalen, adress nedklottrat.

Kommer den högt ansedda astronauten hitta tillbaks till ett mer rationellt tänkande eller är hon på väg att spilla blod för hennes intensiva känslor av kärlek?


Ursprungligen publicerad av Orage.

KÄNDA BROTTSFALL är en serie om de mest skakande brottsfallen som både fängslat och förfärat omvärlden. I kortare artiklar och reportage får vi en inblick i de brottsfall som fortsätter att intressera än idag.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone