Jump to content
The library informs: Om du bara lånar böcker digitalt behöver du göra ett fysiskt lån ibland, annars kommer ditt lånekonto att tas bort efter två år. Om du inte har möjlighet att besöka biblioteket kan du kontakta oss för hjälp.
Cover for Ett långt spår av blod
Isbn: 978-91-7893-940-4
Publisher: Modernista
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: January 2021
Narrator: Max Ulveson
Length: 11 hours 33 minutes

Audiobook

Ett långt spår av blod

Hyllad thrillerdebut & första boken i Carter Blake-serien

»Den är så bra att jag fastnar ohjälpligt och sträckläser.« Lotta Olsson, DN

»Skoningslöst effektiv action och all spänning du kan önska dig.« Kirkus Reviews

När Caleb Wardell, den ökände Chicagoprickskytten, rymmer från death-row två veckor före sin avrättning vänder sig FBI till Carter Blake. Han är en man med en sällsynt förmåga att spåra upp personer som inte vill bli hittade. Carter Blake är dessutom bekant med Wardell sedan tidigare.
Tillsammans med Elaine Banner – en ambitiös FBI-agent som förenar livet som singelmamma med en alltmer framgångsrik karriär – måste Carter spåra Wardell, som nu förflyttar sig över kontinenten och dödar till synes slumpmässigt.
Men Carter och Elaine finner sig snart vara mer åskådare än aktörer i fallet. Och medan de desperat försöker förstå sig på en man som dödar av ren lust, uppdagar de ett virrvarr av lögner och korruption som ska skaka om hela landet.

MASON CROSS är en brittisk kriminalförfattare, född 1979 i Glasgow. Ett långt spår av blod [The Killing Season] är hans hyllade debutroman och den första boken i serien om Carter Blake, som också nominerades till Theakstons Old Peculier Crime Novel of the Year 2015. Mason Cross bor fortfarande i Glasgow tillsammans med hustru och tre barn.

»Det här är precis min sorts bok.« Lee Child

»Får pulsen att gå upp i högvarv. Var beredd på att läsa hela natten.« Lisa Gardner

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone