Jump to content
The library informs: Om du bara lånar böcker digitalt behöver du göra ett fysiskt lån ibland, annars kommer ditt lånekonto att tas bort efter två år. Om du inte har möjlighet att besöka biblioteket kan du kontakta oss för hjälp.
Cover for Spåren på bryggan
Isbn: 978-91-8592-301-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: January 2021
Narrator: Henrik Norman
Length: 11 hours 38 minutes

Audiobook

Spåren på bryggan

Året är 1965 när en patient i ren desperation flyr från Sundby mentalsjukhus och ut på Strängnäsfjärdens is - mitt i en rasande snöstorm. Hans förföljare har inte en chans att komma ifatt. Nästa morgon gör man dock en fasansfull upptäckt. Två avlidna personer - en man och en kvinna - hittas fastfrusna i en vak. Runt omkring dem har isen färgats röd. Vem bär ansvaret för denna fruktansvärda tragedi?

Ett fyrtiotal år senare ska det ännu olösta dubbelmordet återigen ta plats i allmänhetens blickfång. Efter ett nytt brutalt mord hamnar journalisten Fredrik Gransjö plötsligt i en utredning där gammalt och nytt tycks kunna kopplas samman. Samtidigt tvingas Strängnäspolisen ta till alla medel för att få grepp om en situation som hotar eskalera bortom all kontroll. Vad är det egentligen som pågår?

Lars Rambe, född 1968, är en svensk advokat och författare. Hans debutroman 'Spåren på bryggan' utkom år 2009 och utspelar sig i hemstaden Strängnäs.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone