Jump to content
The library informs: Om du bara lånar böcker digitalt behöver du göra ett fysiskt lån ibland, annars kommer ditt lånekonto att tas bort efter två år. Om du inte har möjlighet att besöka biblioteket kan du kontakta oss för hjälp.
Cover for Den sjunde natten
Isbn: 978-87-2675-373-8
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Feelgood
Accessible since: March 2021

E-book

Den sjunde natten

Henry lever utan riktig kontakt med sina föräldrar. Han kämpar med sina studier och sin självkänsla. Han vet inte riktigt vad han ska göra med sitt liv och träffar en flicka som han känner motvilja för. Men trots att han tampas med tillvaron vet han att han aldrig kommer ge upp. Världen ligger för hans fötter och han är ivrig att anamma det moderna tänkandet. Annat är det för hans föräldrar. Efter alla år tillsammans har de slutligen glidit ifrån varandra men det frö av hopp och framtidstro deras son besitter har inte lyckats slå rot i deras hjärtan och de försöker desperat finna nya sätt att förverkliga sig själva och finna mening i tillvaron.

Eva Dahlbeck (1920-2008) var en svensk skådespelare och författare. Dahlbeck medverkade bland annat i Ingmar Bergmans filmer och debuterade sedan som författare med den otryckta pjäsen "Dessa mina minsta" 1955. Hon publicerades för första gången under pseudonymen Lis Edvardson 1963 med diktsamlingen "Genom fönstret: dikter".


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone