Jump to content
The library informs: Om du bara lånar böcker digitalt behöver du göra ett fysiskt lån ibland, annars kommer ditt lånekonto att tas bort efter två år. Om du inte har möjlighet att besöka biblioteket kan du kontakta oss för hjälp.
Cover for Lymfan, levern & livet
Isbn: 978-91-8037-018-9
Publisher: Tukan Förlag
Category:
Medicine & Health
Accessible since: September 2021
Narrator: Anna Hallén Buitenhuis
Length: 6 hours 31 minutes

Audiobook

Lymfan, levern & livet

I kroppen hänger allt ihop. Tarmen, lymfsystemet, levern, fascian – allt påverkar varandra, och trötthet, värk och smärta är tydliga signaler från kroppen om att något är fel. Men vad kan vara orsaken till dessa signaler? Och hur ger man kroppen det den behöver för att må bra?

I Lymfan, levern & livet ger Anna Hallén Buitenhuis och Lise Benberg en bred och lättillgänglig kunskapsbas om kroppens olika system. Med hälsotips, lathundar och ett helhetsperspektiv på hälsa hjälper de dig att hitta din unika lösning för att må ditt allra bästa. I boken finns också en inspirerande introduktion till lymfatisk yoga, med QR-koder som länkar till olika yogapositioner, liksom ett nyskrivet kapitel om fascia.

Anna Hallén Buitenhuis föreläser och anordnar utbildningar om hälsa, stress, vikt, livsstil och livskvalitet. Hon är också verksam som författare och har skrivit ett flertal böcker om hälsa och kost.
Lise Benberg är yogalärare och lymfmassör och utbildar om lymfsystemets avgörande roll för kroppen och hälsan.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone