Jump to content
The library informs: Om du bara lånar böcker digitalt behöver du göra ett fysiskt lån ibland, annars kommer ditt lånekonto att tas bort efter två år. Om du inte har möjlighet att besöka biblioteket kan du kontakta oss för hjälp.
Cover for Doctor Strange - Mysteriet med den svarta magin
Isbn: 978-87-2670-538-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels 3-6 years Children's books Fantasy & Sci-Fi
Accessible since: November 2021
Narrator: Benjamin Hagberg
Length: 1 hour 10 minutes

Audiobook

Doctor Strange - Mysteriet med den svarta magin

VARULVSÖDLOR, VAMPYRER OCH DEMONALVER!
JÖSSES!
När Avengers tar sig an en grupp mystiska varulvsödlor som har intagit en galleria i Long Island, tar de hjälp av mästaren av magi – DOCTOR STRANGE. Men den goda doktorn är underbetald och överarbetad. Han har blivit den superhjälte som alla vänder sig till när det är fråga om magi, och han är utmattad. Han föredrar att arbeta ensam. Det är ändå ingen som förstår sig på de mystiska konsterna som han. När fler och fler BISARRA ATTACKER inträffar i New York tar Strange hjälp av en rad mystiska medhjälpare. Men när han inte längre kan kontrollera de hotfulla bestarna som sprider sig i staden är frågan om Doctor Strange kan ta till sig sina superhjältekollegors råd för att rädda sin bästa vän – OCH VÄRLDEN?


Följ med till MARVELS fantastiska universum! Lyssna på häftiga berättelser med Avengers Iron Man, Spider-Man, Hulk, Captain America, Black Widow, Thor, Hawkeye, Doctor Strange, Captain Marvel, Black Panther, Falcon, Ms Marvel, Star-Lord, Deadpool och alla andra hjältar och skurkar från MARVELS otroliga skattkammare. Ta på dig din mantel och hitta din inre superhjälte – nu drar vi på fartfyllda äventyr!

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone