Jump to content
The library informs: Om du bara lånar böcker digitalt behöver du göra ett fysiskt lån ibland, annars kommer ditt lånekonto att tas bort efter två år. Om du inte har möjlighet att besöka biblioteket kan du kontakta oss för hjälp.
Cover for Valle Vampyr äter mat
Isbn: 978-87-2817-534-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
3-6 years Children's books Children's books with pictures
Accessible since: December 2021
Narrator: Astrid Drettner
Length: 9 minutes

Audiobook

Valle Vampyr äter mat

Valle Vampyr bor med sin familj i en jättemysig grotta. Det bästa Valle vet är mat. Han älskar att smaka på ny mat från hela världen. Om någon skulle fråga honom vilken hans älsklingsrätt är skulle han inte kunna svara. Så galen är han i mat! En dag när Valle har lagat mat i flera timmar vill inte mamma och pappa äta maten. Hur ska Valle få mamma och pappa att smaka på hans goda mat?

Amanda Thörn är en svensk författare och hudteraput. Som mamma insåg hon tidigt problematiken i att befästa vardagsrutiner hos barn. Hon började därför skriva på böckerna i 'Rutinserien' som följer Valle Vampyr, Räven Ralf, Hunden Edit och Hjälten Hjalmar i deras vardag. Böckerna är illustrerade av illustratören och formgivaren Tinna Ahlander.

Rutinserien innehåller alla varsin huvudkaraktär som med hjälp av bild och text inspirerar barn till att skapa roliga rutiner i vardagen.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone