Jump to content
The library informs: Om du bara lånar böcker digitalt behöver du göra ett fysiskt lån ibland, annars kommer ditt lånekonto att tas bort efter två år. Om du inte har möjlighet att besöka biblioteket kan du kontakta oss för hjälp.
Cover for Byggare Bob - Hjältinnan Vilma!
Isbn: 978-87-2692-983-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
3-6 years Children's books Children's books with pictures
Accessible since: December 2021
Narrator: Thomas Engelbrektson
Length: 11 minutes

Audiobook

Byggare Bob - Hjältinnan Vilma!

Saffi har ritat en helt fantastisk trädkoja och hon vet precis vem som ska bygga den: Byggare Bob och hans team! Men det visar sig bli ett svårt uppdrag. Plötsligt ser det ut som att Saffi inte kommer få någon trädkoja. Kan hennes stora idol Vilma rädda dagen?

Byggare Bob är en populär animerad tv-serie som skapades år 1999 av Keith Chapman. Serien följer byggchefen Bob, hans kollega Vilma och deras grannar och vänner i staden. Bob har ett gäng maskiner som alltid är redo att hjälpa honom bygga. De har alltid saker att göra och måste samarbeta för att bli klara i tid. Tillsammans löser de alla problem med ett motto: "Kan vi klara det? Klart vi kan!"

Byggare Bob och associerade varumärken ägs av Mattel och används under licens från Mattel Europa. © 2021 Mattel

Häng med Byggare Bob och alla hans vänner ut på spännande äventyr! Skopis, Bandis, Menta, Rulle, Kranis, Vilma, Maja, Sparv, Grålle och Plugg är redo att hjälpa invånarna i Solrosdalen med alla möjliga projekt. De bygger djurklinik och klubbhus och hjälper till att förbereda Dinosaurieparken inför den stora invigningen. När Bob och gänget jobbar tillsammans har de så kul att jobbet är färdigt i ett nafs. Kan vi klara det? Klart vi kan!

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone