Jump to content
The library informs: Om du bara lånar böcker digitalt behöver du göra ett fysiskt lån ibland, annars kommer ditt lånekonto att tas bort efter två år. Om du inte har möjlighet att besöka biblioteket kan du kontakta oss för hjälp.
Cover for Spider-Man - Chock och rädsla
Isbn: 978-87-2670-553-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels 3-6 years Children's books Fantasy & Sci-Fi
Accessible since: December 2021
Narrator: Benjamin Hagberg
Length: 8 minutes

Audiobook

Spider-Man - Chock och rädsla

New York City har drabbats av en rad oförklarliga inbrott. I Spider-Mans område har det skett flera teknikrelaterade stöldkupper i datorbutiker, nystartade teknikföretag och liknande och på varje ställe är säkerhetssystemet kortslutna. Och i Ghost-Spiders område är det en annan tjuv som härjar, som inte lämnar några spår efter sig alls ... Spider-Man och Ghost-Spider bestämmer sig för att slå ihop sina kloka huvuden och hitta skurkarna tillsammans, men det är lättare sagt än gjort!

Följ med till MARVELS fantastiska universum! Lyssna på häftiga berättelser med Avengers Iron Man, Spider-Man, Hulk, Captain America, Black Widow, Thor, Hawkeye, Doctor Strange, Captain Marvel, Black Panther, Falcon, Ms Marvel, Star-Lord, Deadpool och alla andra hjältar och skurkar från MARVELS otroliga skattkammare. Ta på dig din mantel och hitta din inre superhjälte – nu drar vi på fartfyllda äventyr!

'Med stora krafter följer ett stort ansvar!' Följ med Peter Parker aka Spider-Man när han svingar sig runt i New Yorks gator och bekämpar brottslingar och superskurkar!

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone