Jump to content
The library informs: Om du bara lånar böcker digitalt behöver du göra ett fysiskt lån ibland, annars kommer ditt lånekonto att tas bort efter två år. Om du inte har möjlighet att besöka biblioteket kan du kontakta oss för hjälp.
Cover for Tjocka tanten rockar fett
Isbn: 978-87-2813-788-8
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Short stories Psychology Medicine & Health
Accessible since: February 2022

E-book

Tjocka tanten rockar fett

'Är det något som vi tjockisar behöver så är det att skratta'.

Författaren Hillevi Wahl är i skrivande stund vad som skulle benämnas som smal men hon har tidigare varit tjock och identifierar sig fortfarande som storleken större. I ett flertal krönikor beskriver Hillevi dråpliga, överraskande och ironiska situationer som visar på hur omvärlden ser på och beter sig mot "tjockisar". Hon tar även upp hur man ska väga sig på en våg för bäst resultat, om kärleken till mat och varför en Dramaten är så bra att ha. Men framförallt är detta en homage till människor med en större kroppshydda och hur fett det kan vara att ta plats!


Hillevi Wahl, född 1965, är en svensk journalist och författare. Hon har skrivit för bland annat Metro och Allas veckotidning och är uppskattad för sina humoristiska skildringar av familje- och småbarnsliv. Hon har även utkommit med två självbiografiska böcker som skildrar uppväxten i ett alkoholiserat hem.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone