Jump to content
The library informs: Om du bara lånar böcker digitalt behöver du göra ett fysiskt lån ibland, annars kommer ditt lånekonto att tas bort efter två år. Om du inte har möjlighet att besöka biblioteket kan du kontakta oss för hjälp.
Cover for Rex och Lisa och hunden som gått vilse
Isbn: 978-91-7987-439-1
Publisher: Nypon förlag
Category:
Children's books 6-9 years For emergent readers
Accessible since: February 2022
Narrator: Louise Löwenberg
Length: 9 minutes

Audiobook

Rex och Lisa och hunden som gått vilse

Rex och Lisa är hos farmor. Det är sommar och de är ute i trädgården. Då hittar de en hund som har gått vilse och kommit ifrån sina människor. Rex får veta att hunden heter Fred, och han lovar att de ska hjälpa honom. Fred ger en ledtråd, och nu måste Rex berätta om den för Lisa. Tänk om Lisa bara kunde lyssna på honom!

Ännu en charmig bok om hunden Rex och hans människa Lisa. Rex älskar sin matte Lisa och hon älskar sin lurviga, matglada och – något lata – hund. Tillsammans är de ett oslagbart team när de löser mysterier i vardagen.

Andra böcker i serien är Rex och Lisa och de stulna kexenRex och Lisa och den försvunna tanden, och Rex och Lisa och den hemliga koden. Böckerna kan läsas helt fristående.

Sagt om Rex och Lisa och den försvunna tanden:

”Händelserna ses ur Rex perspektiv på ett roligt och fyndigt sätt. Berättelsen är indelad i fem korta kapitel där spänningen byggs upp och läsaren undrar både hur tanden har kunnat försvinna och på vilket sätt den ska hittas.”

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone