Jump to content
The library informs: Om du bara lånar böcker digitalt behöver du göra ett fysiskt lån ibland, annars kommer ditt lånekonto att tas bort efter två år. Om du inte har möjlighet att besöka biblioteket kan du kontakta oss för hjälp.
Cover for Sportbilar
Isbn: 978-91-7987-441-4
Publisher: Nypon förlag
Category:
Children's books 6-9 years For emergent readers
Accessible since: February 2022
Narrator: Måns Westling
Length: 5 minutes

Audiobook

Sportbilar

Sportbilar är byggda för att synas och för att kunna köra fort. I den här boken presenteras flera olika modeller och får bland annat veta hur snabba de är.

Serien Motorfakta är för alla unga motorintresserade, som vill lära sig mer om sin favoritsport – eller bara vill få upp farten i läsningen.

Här presenteras spännande fakta om olika motorsporter på ett lättläst och lockande sätt. Böckerna är genomillustrerade med fartfyllda bilder i färg.

I böckerna finns innehållsförteckning, faktarutor, ordförklaringar och register som ger läsaren en introduktion till att läsa faktaböcker.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder. Till alla böcker finns gratis arbetsmaterial på förlagets hemsida.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone