Jump to content
The library informs: Om du bara lånar böcker digitalt behöver du göra ett fysiskt lån ibland, annars kommer ditt lånekonto att tas bort efter två år. Om du inte har möjlighet att besöka biblioteket kan du kontakta oss för hjälp.
Cover for Monstret från träsket
Isbn: 978-91-7987-453-7
Publisher: Nypon förlag
Category:
Children's books 9-12 years For emergent readers
Accessible since: February 2022
Narrator: Joakim Sædén
Length: 4 minutes

Audiobook

Monstret från träsket

Klassen har fått en vikarie, men det är något konstigt med henne. Hon har simhud, stora ögon, och vassa tänder. Emil blir misstänksam och tror att hon är ett träskmonster. När skolan är slut smyger han och Joel efter henne. Men de vet inte att något följer efter dem ...

Monstret från träsket ingår i serien Vilka monster!. Det är kusliga, hemska men också roliga böcker med härliga bilder i fyrfärg.

Andra böcker i serien är Basket med varulvarNatt på kyrkogården och Jagad av zombier.

Författaren John Sazaklis har skrivit över 100 barnböcker. Han har också illustrerat böcker om Spider-Man och gjort leksaker till tidningen MAD. John Sazaklis bor i New York med sin fru och dotter.

Illustrationerna är gjorda av Patrycja Fabicka. Hon gillar magi, naturen och att hitta på historier. Allra helst gör hon gulliga och färgglada illustrationer – även under kalla vinterkvällar.

Sagt om Natt på kyrkogården:

”Titeln skapar förväntningar om en väldigt kuslig historia. Berättelsen lever upp till att vara både spännande och kuslig, men den ger också mycket mer än en vanlig spökhistoria.”

Agneta Warheim, BTJ

Sagt om Jagad av zombier:

”Det är en enkel men effektiv historia på tre kapitel, med bilder på varje sida. Illustrationerna är fina och välgjorda och kompletterar texten på ett bra sätt.”

Nils Ahnland, BTJ

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone