Jump to content
The library informs: Om du bara lånar böcker digitalt behöver du göra ett fysiskt lån ibland, annars kommer ditt lånekonto att tas bort efter två år. Om du inte har möjlighet att besöka biblioteket kan du kontakta oss för hjälp.
Cover for Hjärtlös
Isbn: 978-91-8023-572-3
Publisher: Modernista
Category:
Children's books Young adults
Accessible since: March 2022
Narrator: Anna Lyons
Length: 14 hours 52 minutes

Audiobook

Hjärtlös

Av författaren till succéserien The Lunar Chronicles

»Det här är något av det allra bästa jag läst, jag är helt mållös.« Värdarna jag lever i

»Den här boken var allt jag kunnat drömma om.« Betyg 5 av 5, Anna Marias blogg


Långt innan hon blev Underlandets stora skräck var Hjärter dam bara en flicka som längtade efter kärlek.  Catherine är en av de mest eftertraktade flickorna i hela Underlandet, och dessutom den fortfarande ogifte Hjärter kungs särskilda favorit. Men Catherine är inte intresserad. Hon drömmer om att öppna ett konditori som ska förse hela riket med ljuvliga bakverk. Men för Catherines mamma är en sådan sysselsättning helt otänkbar för någon som ska bli landets nästa drottning.
När Cath går på en bal – där planen är att kungen ska fria till henne – lär hon känna Jest, den stilige och mystiske hovnarren. Trots alla risker inleder hon och Jest ett intensivt, hemligt förhållande. Men i ett rike som bubblar av magi, dårskap och monster har ödet gjort upp helt andra planer för henne…

MARISSA MEYER är en amerikansk ungdomsboksförfattare som gjort succé med sin The Lunar Chronicles-serie (varav Cinder, Scarlet och Cress kommit ut på Modernista). Hjärtlös [Heartless] är hennes nya fristående roman, där vi får följa tonårstjejen som en gång ska bli en av litteraturens mest ökända skurkar: Hjärter dam i Alice i Underlandet.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone