Jump to content
The library informs: Om du bara lånar böcker digitalt behöver du göra ett fysiskt lån ibland, annars kommer ditt lånekonto att tas bort efter två år. Om du inte har möjlighet att besöka biblioteket kan du kontakta oss för hjälp.
Cover for Hälsokompassen
Isbn: 978-91-8002-230-9
Publisher: Mondial
Category:
Medicine & Health
Accessible since: May 2022
Narrator: Fredrik Paulún
Length: 6 hours 31 minutes

Audiobook

Hälsokompassen

Vägen till ett bättre mående börjar inifrån!

Släng alla näringstabeller, GI-listor och matappar. Det finns ingen diet som funkar för alla, ingen mat som alltid ger bäst resultat. Det enda du egentligen behöver göra för att må bättre är att lyssna på den inneboende visdom som evolutionen gett oss. Du måste hitta, och använda, din inbyggda kompass.

På ett pedagogiskt sätt går Fredrik Paulún och Martin Brunnberg igenom livsmedel för livsmedel, så att du ska kunna bygga upp en kosthållning baserad på dina förutsättningar. Vad ska du undvika? Vad bör du inta i måttliga mängder? Och vad kan du äta hur mycket som helst av?

Hälsokompassen innehåller en genomgång av den senaste forskningen, personliga tips och ett gäng goda och nyttiga recept. Det är din guide till en bättre kost, och ett bättre liv.

*

Fredrik Paulún är näringsfysiolog och jobbar med en rad olika företag med hälsoinriktning. Han har skrivit flera böcker om näring och hälsa.
Martin Brunnberg är näringsfysiolog och utbildningsansvarig på Svenska Näringsakademin. Han skriver och föreläser om näringslära.
Tillsammans driver de Näringspodden.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone