Jump to content
The library informs: Om du bara lånar böcker digitalt behöver du göra ett fysiskt lån ibland, annars kommer ditt lånekonto att tas bort efter två år. Om du inte har möjlighet att besöka biblioteket kan du kontakta oss för hjälp.
Cover for En mammas dagbok
Isbn: 978-87-2838-630-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
Memoirs & Biography
Accessible since: July 2022

E-book

En mammas dagbok

Hur kommer det att bli när barnet väl är här? Moderskap är någonting som många drömmer om och har bestämda idéer kring, men det är omöjligt att förutspå vad som faktiskt väntar. Som nybliven mamma förstår författaren Karin Milles att det inte är samma sak att se någon annan gå igenom moderskapet som att göra det själv. Sömnlösa nätter, att på daglig basis bli nedspydd och ett par konstant rödsprängda ögon går helt enkelt inte att förbereda sig mentalt på. Det är mycket som är fantastiskt med att vara mamma, men vissa saker måste också tillåtas vara rätt jäkla jobbiga.

En mammas dagbok består av självbiografiska, dagliga anteckningar om författaren Karin Milles upplevelser av att bli mamma för första gången.

Karin Milles (1969-) är en svensk författare av framförallt fackböcker och är även verksam som språkforskare och lärare vid Södertörns högskola.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone