Jump to content
The library informs: Om du bara lånar böcker digitalt behöver du göra ett fysiskt lån ibland, annars kommer ditt lånekonto att tas bort efter två år. Om du inte har möjlighet att besöka biblioteket kan du kontakta oss för hjälp.
Cover for Majas müsli
Isbn: 978-87-2846-421-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
Feelgood
Accessible since: August 2022
Narrator: Elin Mohede
Length: 8 hours 60 minutes

Audiobook

Majas müsli

Maja arbetar på Myndigheten för sjöfartsutvecklingen och är sådär lagom nöjd med tillvaron. På jobbet finns hennes chef som går under öknamnet Bitch-Marie och en hög med kuvert på skrivbordet som aldrig verkar ta slut. Hon drömmer om att säga upp sig och istället ägna sig helhjärtat åt sitt Instagram-konto, där hon lägger ut bilder på sina frukostar och recept. Hennes egen müsli har blivit ganska populär och Maja skulle gärna sälja den på det franska bageriet som hon samarbetar med ibland. Men det är lättare sagt än gjort, åtminstone känns det väldigt svårt.

När hon av en slump kommer i kontakt med Fredrik som driver en YouTube-kanal öppnar sig nya möjligheter. Maja tvivlar på sin egen förmåga och tvekar på att ta chansen, men det gör inte Fredrik och ibland krävs det inte mer än att en person tror på en.Henrik Larsson är en svensk musiker och författare. Majas müsli är hans debutroman.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone