Jump to content
The library informs: Om du bara lånar böcker digitalt behöver du göra ett fysiskt lån ibland, annars kommer ditt lånekonto att tas bort efter två år. Om du inte har möjlighet att besöka biblioteket kan du kontakta oss för hjälp.
Cover for Kvicksand
Isbn: 978-91-8000-478-7
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: September 2022

E-book

Kvicksand

En fredagskväll i augusti 1996 ger sig de fyra vännerna Fredrik, Johan, Andrea och Emma i väg till ett skoldisco i Uddevalla Folkets Park. Lokalen är full av folk och stämningen är hög, men efter en stund uppstår tumult. Johan har fallit blödande ner på golvet. Han förs till akuten men hans liv går inte att rädda.

Nästan 25 år senare blir polisen Klas Hagberg kontaktad av Fredrik, som vill att fallet med hans mördade vän ska tas upp igen. Han har kommit över ny information som han tror kan vara till hjälp. Klas, som snart ska gå i pension, åtar sig motvilligt uppdraget och än en gång kommer vännen Sara Douhan till hans hjälp. Det gamla mordet visar sig fortfarande vara öppet sår för många och det finns flera som inte vill att sanningen om vad som egentligen hände den där sommarkvällen kommer fram.

”Kvicksand” är den tredje fristående delen i serien "Brottsplats Göteborg".

Sagt om tidigare böcker i serien:
”Ett djupdyk i boken och jag blev fast … Ni måste verkligen läsa den här boken.”
Annebannesbokhylla om Brottsplats 416

”Det här är en bok som fångade mig från första sidan. En lite annorlunda deckare, som var riktigt spännande. Ser fram emot nästa del i trilogin. Betyg 4 av 5.”
Sofias bokhylla om Brottsplats 416

”Spännande kriminalhistoria med oväntade vändningar. Språket är lika rappt som i Brottsplats 416 och tempot hålls uppe med de korta kapitlen.”
Boknjutaren om Timglas

”Den är riktigt spännande och tempot och handlingen gör att man bara vill läsa mer och mer.”
Bettan bokprataren om TimglasLog in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone