Jump to content
The library informs: Om du bara lånar böcker digitalt behöver du göra ett fysiskt lån ibland, annars kommer ditt lånekonto att tas bort efter två år. Om du inte har möjlighet att besöka biblioteket kan du kontakta oss för hjälp.
Cover for Lightyear
Isbn: 978-87-2846-773-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
3-6 years Children's books Fantasy & Sci-Fi
Accessible since: October 2022
Narrator: Oscar Askelöf
Length: 2 hours 52 minutes

Audiobook

Lightyear

Buzz Lightyear och hans bästa vän, Alisha Hawthorne, är Space Rangers. Att skickas till galaxens yttersta delar är något de är vana vid. Men när de, på grund av Buzz, blir strandsatta på en planet tvingas han att rätta till sina misstag. Även fast det innebär att han måste utföra ett uppdrag helt på egen hand vilket innebär att han inte kommer att träffa sina vänner på flera år.

När Buzz äntligen slutfört sitt uppdrag anländer den gigantiska roboten Zurg till planeten och börjar attackera dem. Buzz tvingas slå sig ihop med ett team av otränade rekryter för att vinna över roboten.
Det blir ett äventyr genom tid och rum, och det största uppdraget Buzz Lightyear någonsin har skickats på.

Följ med på en fantastisk resa, baserad på Disneys storfilm med samma namn! Mot oändligheten och vidare!© Disney. All rights reserved.

Bli förtrollad av DISNEYS fantastiska världar! Följ med på äventyr och upplev magin med Musse Pigg, Aladdin, Dumbo, Blixten McQueen, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana, Lady och Lufsen, Rapunzel, Ariel, Snövit, Jack Sparrow, Hiro, Röjar-Ralf, familjen Superhjältarna, Nemo och alla de andra från DISNEYS underbara skattkammare! Veckla ut öronen och luta dig tillbaka - det är dags för äventyr!

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone