Jump to content
The library informs: Om du bara lånar böcker digitalt behöver du göra ett fysiskt lån ibland, annars kommer ditt lånekonto att tas bort efter två år. Om du inte har möjlighet att besöka biblioteket kan du kontakta oss för hjälp.
Cover for Ormens öga
Isbn: 978-91-8037-273-2
Publisher: Tukan Förlag
Category:
Children's books 9-12 years
Accessible since: November 2022
Narrator: Lucas Carlsson
Length: 7 hours 54 minutes

Audiobook

Ormens öga

Fullspäckad med action och älskvärda karaktärer fortsätter Animox-serien med andra boken: Ormens öga.

Tolvårige Simon Thorns liv har förändrats fullkomligt på bara några månader. Nu har han en tvillingbror, en farbror han aldrig träffat och sina första riktiga vänner på den hemliga skolan K.U.L.A.N. Han är inte bara en Animox, han är också den mäktiga Härskarbestens arvtagare. Han och hans bror tillhör en blodslinje som är mäktigare och farligare än någon annan. Det enda som fattas i Simons nya liv är hans mamma, som hålls fången av hans onda morfar, Orion. Han vill styra de fem kungadömena i Animox-världen, och Simon ger sig av mot reptilriket för att rädda henne. Han slåss mot Orions styrkor och krigstörstande Animoxer, såväl som mot sitt eget tvivel och dubbla lojaliteter längs vägen. För om Simon inte hindrar Orion från att hitta alla bitar av ett fruktansvärt vapen, kommer han att ta ifrån alla Animoxer deras förmågor ... Och han kommer att börja med Simon och de han älskar mest.

En fängslande debut om en pojke som upptäcker ett hemligt människosläkte som kan förvandla sig till djur. [...] Simon Thorn är en hjälte likvärdig med en ung Harry Potter, och läsarna kommer utan tvekan att bli betagna. Booklist Online


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone