Jump to content
The library informs: Om du bara lånar böcker digitalt behöver du göra ett fysiskt lån ibland, annars kommer ditt lånekonto att tas bort efter två år. Om du inte har möjlighet att besöka biblioteket kan du kontakta oss för hjälp.
Cover for Akademin: Rivaler
Isbn: 978-91-8952-276-3
Publisher: Seraf förlag
Category:
Erotic
Accessible since: March 2023
Narrator: Kristina Dowling
Length: 45 minutes

Audiobook

Akademin: Rivaler

Vincent Holm är kollegan Olivia älskar att hata. Den senaste tiden har han stulit såväl en jobbresa som hennes rymliga kontor på Akademin, och snart kommer nästa svek.

Ett mejl landar i Olivias inkorg med information som får henne att koka av ilska ... Och något mer. För trots att hon ser Vincent som sin största fiende, är det något med hans slagfärdiga självsäkerhet som väcker ett bultande begär ...

Maria Storm är en pseudonym för en svensk författare som i sina erotiska noveller vill utforska lustfyllda scenarion i modern anda. Enligt Maria får erotik gärna innehålla en gnutta romantik, feelgood och till med mörker, för att få en känsla av närhet och mångfald i åtrån. Allra helst skriver hon om heta stunder av den förbjudna sorten för att skildra de nervkittlande och njutningsfulla möten man ofta bara kan nå i fantasin.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone